keskiviikko 2. huhtikuuta 2008

Häät ja häiden suunnitteluoppaat

Kesä lähenee kohisten, samoin kesähäät. Itse sain vaimon jo kohta kaksi vuotta sitten. Omat häämme olivat ultrasimppelit: siviilivihkiminen, lounas lähisuvulle, illallinen vanhemmille, hääyö sviitissä ja seuraavana päivänä kosteat bileet frendeille.

Kaikki sulhaset eivät ole yhtä onnekkaita. Häiden suunnittelu menee joillain prinsessapäivää suunnittelevilla morsiamilla niin pitkälle, että parisuhde ja budjetti ovat kovilla. Joissain tapauksissa tuntuu jopa siltä, että naimisiin mennään vain jotta saisi olla morsian.

Häät ovat kuitenkin niitä parhaita ja iloisimpia juhlia. Jotta tuoreet parit säästyisivät liioilta riidoilta ja hiusten repimisiltä, suosittelen tutustumaan netin hää- ja häiden suunnittelusivustoihin. Osa hääpalvelusivuista on suomeksi, mutta englanniksi löytyykin sitten jo parempia täydenpalvelun nettityökaluja.

Häiden suunnittelu ja hääsivustoja:

Valitse teille sopivin vihkijä, heh heh:

Suomen evankelis-luterilainen kirkko, Suomen ortodoksisen kirkkokunta, Siviilivihkimisen toimittaa laamanni, käräjätuomari tai henkikirjoittaja, Suomen katolinen kirkko, Suomen piispallinen metodistikirkko, Suomen baptistiyhdyskunta, Suomen vapaakirkko, Helsingin, Turun ja Viipurin mooseksenuskolaisseurakunat, Yksityinen [kreikkalaiskatolinen] kirkollinen yhdyskunta Viipurissa, Suomen Islam-seurakunta, Suomen Adventtikirkko, Suomen Ruotsalainen Adventtiyhdyskunta, Suomen vapaa evankelisluterilainen seurakuntaliitto, Suomen Vapaa Evankelis-Luterilainen Kirkko, Tampereen islamilainen seurakunta, Jehovan Todistajat, Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkko, Suomen Bahai, Suomen vapaa katolinen kirkko, Suomen Uusapostolinen Kirkko, Finlands svenska baptistsamfund, Luterilainen Sanan Yhdyskunta, Ortodoksinen Pyhän Nikolauksen Seurakunta, Islam ja rakkaus, Spaso-Preobrazenskaja, Suomen islamilainen yhdyskunta, Krishnaliike ISKCON Suomessa, Totuuden Ystävät, Vörå Frikyrka.

Miten olisi Spaso-Preobrazenskaja?

Muista että häiden jälkeen koittaa arki ja kaikki on samanlaista kuin ennen häitä, paitsi jos törsäsitte kaikki säästönne bileisiin.

Onnea Hääparille! Hang in there!lue lisää aiheestaWidget by Hoctro | Jack Book

0 KOMMENTTIA: