perjantai 11. huhtikuuta 2008

Farsebook - Facebook antisosiaalisille vihamiehille

Kyllästyttääkö yhteisösivu-hype? Ällöttääkö yhteisösivujen iloinen "ystävien" moikkailu? Tekisikö mielesi lähettää Facebookissa selkään puukotuksia halausten sijaa?

Jos vastasit kyllä, niin Farsebook sopii sinulle kuin naula otsaan. Farsebook on suunniteltu ihmisille jotka inhoavat toisiaan. Tämä anti-sosiaalinen media sivusto antaa sinulle mahdollisuuden muistuttaa vihamiehiäsi olemassa olostasi ja saada heidät vilkuilemaan olkansa yli.

Farsebookissa voit jättää täydet yhteystietosi ja pelonaiheesi vihamiestesi nähtäville ja jäädä odottamaan pahinta.

Voit lisäksi kerätä vihamiehiä, listata inhoamasi ihmiset ja mikä parasta heidän ei tarvitse hyväksyä listallesi päätymistä. Inhohan on usein mutta ei aina yhden suuntaista. Haluatko muistuttaa vihamiehiäsi olemassa olostasi? Unohda kaverilliset poke:t ja anna kunnon jerkutus.

Sosiaalisilta sivuilta puuttuu top-listat siitä kuka on kerännyt eniten ystäviä. Kontaktien keruuhan on monien sivustojen ainoa tehtävä. Farsebookista ei puutu, eniten vihamiehiä kerännyt hyypiö pääsee komeilemaan listan kärjessä ja saa oikeutetun brassailumahdollisuuden. Lahjoiksi voit lähettää vihamiehillesi vaikka "iskun naamaan" tai "troijalaisen".

Ja eiku keräämään vihollisia: Farsebook - keep your friends close. Keep your enemies closer.lue lisää aiheestaWidget by Hoctro | Jack Book

1 KOMMENTTIA:

Simo kirjoitti...

Tämä on mielenkiintoinen ilmiö. Itse en ole Farsebookkia kokeillut, mutta Hatebook on tutumpi ja itseasiassa kirjoitin siitä jotain blogiini.