lauantai 14. kesäkuuta 2008

Katso IP-suojattuja yhdysvaltalaisia netti-tv kanavia ilmaiseksi Suomessa

Jenkeissä on useita hyviä netti-tv kanavia jotka suoltavat kaikki uusimmat sarjat katselijoiden iloksi ilmaiseksi nettiin. Huono puoli on se, että useimmat näistä kanavista ovat IP-suojattuja. Tämä tarkoittaa sitä, että niitä ei voi katsoa Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Kuten kaikki joskus nettiä käyttäneet tietävät nettisensuuri ei toimi. Nettitelevisioiden sensurointi jenkkien ulkopuolella on myös mahdotonta.

Käy lataamassa itsellesi HotSpot Shield jonka avulla netti-töllösivustot luulevat, että saavut heidän sivuillee yhdysvaltalaisen Wlanin kautta. Asentaessasi HotSpot Shieldiä muista poistaa rusti HotSpot Shield Toolbarista.

Asennuksen jälkeen suuntaa Huluun tai muille ilmaisille kanaville katsomaan uusimpia sarjoja tai leffoja.

Monet musafriikit ovat jo pitkään harmitelleet Pandoran IP-blokkausta. Ruikuttamisen voi lopettaa sillä HotSpot Shield pelittää myös Pandoran kanssa.lue lisää aiheestaWidget by Hoctro | Jack Book

2 KOMMENTTIA:

martti kirjoitti...

Kiitti vinkistä! Täytyy testata heti, koska Pandoran sulkeminen USA:n ulkopuolisilta käyttäjiltä harmittaa vieläkin.

Anonyymi kirjoitti...

Juurikin hulusta olisi tarkoitus katsoa jotakin (niin huono ohjelma kyseessä etten kehtaa tarkemmin tunnustaa ;) ), ja yritin etsiskellä noita Hotspotin käyttöohjeita.

Voisiko joku siis ystävällisesti sanoa mitä on ohjelman kanssa odotettavissa asennuksen jälkeen? Miten ohjelma siis periaatteessa toimii?

Omilla taidoilla en viitsi niin vaan käydä tuon kanssa kikkailemaan, tai huomaan pian ohjelman poistamisen jälkeen poistaneeni koko netin koneelta :). Kuulostaa mahdottomalta, mutta varmasti saisin sen tehtyä.