lauantai 8. maaliskuuta 2008

Iso Stobe olkaa hyvä!

Pillit vinkuu ja valot vilkkuu! Eka Bini uudistuu ja siirtää romppeensa uuteen luukkuun. Tervetuloa Isolle Stobelle!

Blogin uudistus käynnistyi viikko sitten kun Ekan Binin lukijat alkoivat äänestää uudelle blogille nimeä. Tarkan harkinnan jälkeen tein vaikean päätöksen ja valitsin toiseksi tulleen ehdotuksen, eli Ison Stoben, suosituimman eli Tokan Binin sijaan. Olin otettu siitä kuinka ihmiset halusivat Binin jatkavan nimenä. Toivottavasti se kertoo siitä että ihmiset ovat pitäneet jutuista. Kertooko?

Päädyin kuitenkin Iso Stobe nimeen sen takia että kaipaan hieman hajurakoa Ekaan Biniin, niin sanotusti raikkaita tuulia. Jos uudistutaan niin uudistutaan sitten kunnolla, eikä jäädä roikkumaan vanhaan. Iso Stobe on lisäksi yhtä simppeli, helppo muistaa ja tutulla tavalla erilainen nimi kuten Eka Binikin.

Nimen lisäksi, halusin muuttaa blogia keskustelevammaksi kuin ennen ja keskittyä tarkemmin kirjoittamiseen, eli yhdyssanoihin. Ja uusi ulkonäkö piristää aina menoa, vai mitä? Blogin aiheet löytyvät muuten nykyään yläpalkin reunasta ja blogiverkoston linkit blogin aivan ylälaidasta.

Olen parantanut teidän osallistumismahdollisuuksia eri tavoin. Toivon että kommentointisyöte sivupalkissa kannustaa teitä seuraamaan jutustelua ja osallistumaan siihen omilla kommenteilla.

Voit lisäksi vinkata löytämiäsi nettisivuja Ison Stoben lukiijoille jakamalla löytösi stoben del.icio.us sivulle. Löydät yksinkertaiset ohjeet vinkkien antamiseen täältä. Uusimmat lukijavinkit näkyvät sivupalkin syötteessä ja stoben yahoo.pipes sivulla. Mielenkiintoisimmat linkit saattavat päätyä myös Ison Stoben juttuihin.

Tämän lisäksi voit ehdottaa jutun aiheita skribit laatikossa. Kirjoitat yläosan kenttään toiveaiheen ja klikkaat skribit-nappia. Voit myös äänestää muiden ideoita. Mikäli sinulla on skribit käyttäjätunnukset voit kommentoida muiden ehdotuksia.

Eikä tässä vielä kaikki. Sen lisäksi että voit ilmoittaa Isoon Stobeen linkkauksesi minulle sähköpostitse niin Isoon Stobeen linkkaavat saavat automaattisesti takaisin linkkauksen sivupalkin kuka linkittää widgetistä.

Kirjoitin teille valmiiksi mukavan valikoiman blogijuttuja. Kuten huomaat aiheet eivät muutu, mutta kirjoitus tyyli muuttuu toivottavasti pikkuhiljaa sulavammin luettavaksi ja lukijatkin osallistuvat pikku hiljaa tai vaikka heti blogin kehittämiseen.

Muista päivittää Ekan Binin RSS syötteesi uudella Stoben syötteellä ja merkata Iso Stobe suosikkeihisi Blogispotissa, Blogilistalla ja Technoratissa.

Lempijuttuja voit merkata muistiin ja levittää tutuille tuttuun tapaan juttujen alla olevilla kirjanmerkkausnapeilla. Kokeile vaikka Facebookkiin postausta.lue lisää aiheestaWidget by Hoctro | Jack Book

0 KOMMENTTIA: