lauantai 15. maaliskuuta 2008

Iso Stobe toivoo SINUN juttuvinkkejä!

delicious_hack Ison Stoben tervetuloviesti katosi etusivulta nopeasti arkistojen syövereihin. Esittelyviestissä oli paljon asiaa ja yhtenä tärkeimpänä toive sinun suosituksistasi. Nyt kun Make Use Of -blogi otti oppia Ison Stoben esimerkistä ja toivoo samaa lukijoiltaan on aika näyttää kummalla blogilla on aktiivisemmat lukijat.

Internet tulvii hyviä blogijutun aiheita joista Iso Stobe löytääkin suuren määrän mielenkiintoisia kirjoittamisen arvoisia nettihelmiä. En kuitenkaan löydä kaikkea ja toivon SINUN apuasi.

Mitkä aiheet kiinnostavat sinua? Haluatko mainostaa omia sivujasi? Löysitkö hauskan videon?

Juttuvinkkien jakaminen on nyt helpompaa kuin koskaan blogihistorian aikana! Sinun ei tarvitse edes kirjoittaa jakaaksesi vinkkisi.

Voit jakaa vinkkisi yksinkertaisesti samalla kun merkitset löytösi itsellesi muistiin Del.icio.us -kirjanmerkkeihin. Vaihtoehtoja on kaksi:

  • lisää stoben del.icio.us networkkiisi ja klikkaa for: stobe -linkkiä tai
  • kirjoitat yhdeksi kirjanmerkin tagiksi for: stobe.
  • Tarkemmat ohjeet löytyvät jutusta Suosittele nettisivuja lukijoille.

Miksi sinun kannattaisi klikata hiirelläsi yhden kerran tavallista enemmän? Ensimmäisenä tulee mieleen oman sivun spämmäys, toisena se että jaettu ilo on suurempi ilo ja kolmantena toive siitä että kirjoitan aiheesta blogissa.

Sinun ilmoittamasi nettivinkki ilmestyy Ison Stoben sivupalkissa olevaan päivittyvään linkkilistaan ja lukijat suosittelevat sivulle kaikkien ihailtavaksi.lue lisää aiheestaWidget by Hoctro | Jack Book

0 KOMMENTTIA: