keskiviikko 12. maaliskuuta 2008

Kaikki web2.0-sivut mitä ikinä tarvitset

etätyö_web2.0 Web2.0 sivustot tekevät etätyönteosta helppoa. Sinun ei enään tarvitse olla riippuvainen työkoneesi kovalevystä töiden säilyttämiseksi, eikä nettiselaimesi kirjanmerkkikansiosta lempisivujesi muistamiseksi.

Nykyään voi tehdä työt niin halutessaan millä tahansa nettiyhteyden päässä olevalla koneella, vaikka internetkahvilassa ilman että kuljettaa mitään mukanaan.

Tiedostojen online-säilytys ja nettikirjanmerkkien käyttö ovat vain yhdet esimerkit web2.0 tarjonnasta. Miksi ihmeessä tallentaisit menosi useaan eri kalenteriin kun voit käyttää yhtä nettikalenteria kaikkialla?

Oletko braistormannut tai kokoustanut web2.0 palveluiden avulla? Oletko editoinut tai organisoinut valokuvia ilman pc:lle asennettua ohjelmaa, pitänyt powerpoint-esityksiä, järjestänyt galluppeja, suunnitellut projekteja, laskenut tilastoja, luonut pdf-tiedostoja, organisoinut ajankäyttöäsi, editoinut videoita, käsitellyt tekstiä, julkaissut...

IT Redux on koonnut sivuilleen kattavan kokoelman etätyöläisen parhaista web2.0-sivuista

Jätä kommentti mitä web2.0 sivuja käytät eniten ja mitä sivuja ilman et tulisi toimeen?lue lisää aiheestaWidget by Hoctro | Jack Book

3 KOMMENTTIA:

Anne kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anne kirjoitti...

Reipas vuosi sitten löysin sähköpostituskaani loistavan helpotuksen Gmailin.

Doku löydöstä.

Gmail säästää työaikaani vähintään 3 tuntia viikossa... ehkä enemmänkin.

Sen lisäksi mainioita web2.0-juttuja ovat GoogleTalk, Jaiku, Google Dokumentit, Blogger, Skype, Del.icio.us, Flickr, Picasa, Wikispaces, You.Tube, SlideShare.

Nämä ovat mannaa, loput kivaa ekstraa.

6. huhtikuuta 2008 1:59

stobe kirjoitti...

Kiitos Anne. Suunnitelmissani on ollut selvittää tuota Google Docs palvelua. Oletko löytänyt hyviä vinkkisivuja?

Täältä löytyy muuten lisää etätoimistotyökaluja